Nimenhuuto marker
Eerikkilän Urheiluopisto, Leppilampi, 31340, Tammela [kartta]

Bussikuljetus Eerikkilän urheiluopistolle kuvaukseen.. päivän reissu..

Hei
Peliasu( tepsillä musta-valkoinen, Interillä sinimusta) ja verkkarit joo, ihan niin kuin peliin olisitte tulossa. Palloja ei välttämättä tarvita, mutta ei haittaa jos jokaisella joukkueella 5-6 omaa palloa matkassa. Pientä purtavaa voi olla hyvä olla mukana, mutta saaamme siis ruokaa Eerikkilässä. Lounas ja päivällinen. Sen lisäksi taitaa olla pientä purtavaa.

Käsittääkseni aloitamme kuvalla jossa Aura United tulee paikalle bussilla (ei muita joukkueita). Ja sen jälkeen kuvaamme kun Aura United lähtee kotiin bussilla. Sen jälkeen lounas. Lounaan jälkeen eli noin klo 12.30-13 aloitamme futiskuvaukset. Siihen menee noin 6 tuntia. Toki ei kaikki joukkueet yhtä aikaa mukana. Osa pojista ”joutuu” olemaan KuPS. Saamme peliasun Kuopiosta.

Valmentajan ei täydy olla ”oikea” valmentaja mutta mielellään joku sitten joka ”esittää” valmentajaa.

Kuvauksissa on aina odottelua, siitä ei pääse ohi eikä ympäri joten siihen kannattaa varautua. Minusta on ollut puhetta että kaikille piirissä mukana oleville maksetaan 1.000,- euroa laskua vastaan ja tähän sisältyy se että joukkue on kolme kertaa mukana. 5-10 vanhempaa kun saatte mukaan niin hyvä. 11 poikaa on fine. Niistä muutama voisi olla KuPSin poikia.
Teemme fiktiota joten lavastamme tilanteet niin että kaikki näyttävät hyviltä. Ei tarvitse olla millään lailla mikään Messi.

Kivaa päästä jatkamaan kuvauksia ja toivottavasti te viihdytte seurassamme.

Yst terv

Mats Långbacka
CEO / producer
Långfilm Productions Finland Ltd
Uutiskatu 2

HUOM!
Lähtö klo.6.30 maanantaina 17.2 Kupittaalta Eerikkilään. Paluu Turkuun noin klo.20.

Bussissa Inter 07-08,, TPS 08 ja Aura United.

Yst.t. Nina

Ilmoita joukkueen ulkopuolinen pelaaja

7
Oliver B Oskari S Veikka J Tuomas K Tuukka V Harry K Eino R
12
Matias T Albion R Jesse A Teemu A Ilkka K Lauri T Luka V Muhammed A Karim M Arban R Teppo R Armas K
36

Kommentoi...

Tuukka ilmoittautui in

Ja Tuomas mukana (isi)

Eino ilmoittautui in

+ Pinja mukana

Kommentoi tapahtumaa: Kirjaudu jäsensivuille tai liity joukkueeseen.

Avoin ilmoittautuminen vieraileville pelaajille

Ilmoita joukkueen ulkopuolinen pelaaja